Rozhovor s Pepou Fridrichem starším.

 

Pepo jaké jsou tvé dojmy z turnaje v Hranicích?

Po loňské absenci jsem rád, že jsem se mohl zúčastnit tak skvěle připraveného turnaje.

Kde byla podle tebe chyba, že jste neuspěli i ve finále?

Stále se najdou lepší mužstva, ale myslím, že hlavní chyba je, že nemáme stálé střelce a necháváme se strhnout hrou soupeře a taky ani můj výkon brankáře nebyl zrovna ten nejlepší.

Říká se že je lepší vyhrát zápas o 3.místo než prohrát ve finále. Souhlasíš?

Je krásné vyhrát 2.místo, ale něco na tom je. Je to poslední zápas turnaje a je rozdíl jestli ho vyhraješ nebo ne, nehledě na umístění.

Cenu pro Nejlepšího hráče turnaje získal Pepa Obdržálek. Jelikož původně nebyl ani v nominaci a odehrál jen 3 zápasy, tak asi překvapení?

Řekl bych, že to bylo taktické rozdělení cen, což bych v žádném případě nechtěl snižovat Pepovu kvalitu, kterou určitě má a pomáhá nám získávat poháry.

Jak proběhly oslavy historického umístění?

Oslavy začali už na hale a posléze pokračovali po dojezdu v místní hospodě, kde jsme zároveň fandili beranům stejně dobrý výsledek, aby jsme měli ještě větší radost a to se povedlo.

Ve čtvrtfinále se zranil Pepa Fridrich mladší, bylo to oslabení pro tým?

I když jsme další zápas vyhráli, tak určitě jeho absence byla vidět a myslím že hlavně ve finále, kde jsme potřebovali střelce.

Mohlo by finále dopadnout jinak, kdyby mohl nastoupit?

Těžko říct, možná by bylo víc času na obranu a hlavně na zahrání osobky na nejlepšího střelce soupeře, který rozhodl všechny jejich zápasy.

Složení sestavy vyšlo podle očekávání?

Myslím že sestava byla výborná od zkušených věkem, důrazných silou, až po bojovné mládí.

Děkuji za rozhovor a gratuluji k 2.místu.

Dík.